We zijn in Sydney!!
Door: Monique Stelling
Blijf op de hoogte en volg Rob en Mo
07 November 2006 | Australië, Perth
Nadat we in Perth aangekomen waren zijn we weer meer gaan wennen aan Australie. Perth zelf was niet zo heel bijzonder en zijn daarom naar Fremantle gegaan. Een vissersplaatsje. Daar zwommen de dolfijnen in de haven waar we zaten te eten. Erg leuk. We zijn ook in een onderzeeer geweest.
De dag daarna zijn we naar Rottnest Island geweest en super mooi eiland met parelwitte stranden en mooie zee. Er leven daar quokka's. Een kruising tussen een eekhoorn en een rat eigenlijk. Die leven alleen op dat eiland. Gave diertjes.
We hebben daar gefietst. Opeens stak er een slang over. Mijn hard ging wel even 3x om, maar dat hoort en nu eenmaal bij. Was wel erg mooi om daar te zijn.
Nu zitten we in Sydney. Wat eerder dan gepland. Sydney is echt een moderne en grote stad. Veel bezienswaardigheden.We hebben het Opera House gezien. Ook rondleiding gehad maar dat was niet zo boeiend. Ook de bekende Harbour Bridge en de haven zelf bezichtigd. Morgen gaan we naar de dierentuin toe. Die schijnt ook erg leuk te zijn.
Vandaag gaan we verder op zoek naar een auto. We moeten toch een auto kopen. Het is wel moeilijk om te kijken wat nu een goede koop is, maar dat gaat goed komen hopen we.
Het is hier in Sydney 9 uur later dan in Nederland.
We hebben ook een nieuwe telefoon. We hebben een sim kaart gekocht. Lekker makkelijk. Ons telefoonnummer is als volgt:
(0061)424451938
Nou, de hostels waar we slapen zijn verder wel ok. De een is beter dan de ander, maar dat hou je toch.
We hopen dat het daar in Nederland ook goed gaat allemaal. We denken wel aan jullie hoor.
Nou, dit was het even tot nu toe. We komen snel weer terug voor een nieuw bericht.
Groetjes allemaal en tot snel.
P.s. veel plezier met Eddy Walsh zaterdag in Stelling!!
07 November 2006 - 06:33
De Smaakpolitie:
wie is die kerel met die dikke buik voor dat boeda beeld ?? -
07 November 2006 - 10:44
Caro:
o wat klinkt het allemaal leuk! wat een gebouwen zeg in hong kong.
En voelen jullie je echt op vakantie of toch nog een beetje aan het onthaasten van de afgelopen tijd?
Wat leuk zeg die dieren, toen ik het las dacht ik dat ze op mn degoes zouden lijken, maar zijn veel groter schat ik in en een ander koppie.
Wat leuk zeg dat jullie al zoveel ondernomen hebben en hoop dat het met de auto ook goed zal gaan. Maar jullie kennende he, zal dat ook geen probleem worden.
vanavond komt wes bij mij en vrijdag gaat cynt mee stappen in hilversum met sel enzo, dus wordt ook gezellig.
kizz -
07 November 2006 - 11:20
Dianne:
Gaaf!! Hoe reizen jullie nu? Openbaar vervoer, liften of te voet? Wel heel erg lang lopen van Perth naar Sydney! ;)Succes met een auto kopen! -
07 November 2006 - 14:20
Wesley:
ziet er allemaal goed uit!! maar wie van de twee was nou de Buddha.....
hahaha
Nou zoals jij mo weten is het inmiddels rond met burgerhof 25. Maar ik spreek jullie snel daarover. veel plezier en pas op voor de slang van rob.
Ik ben rob rob rob de brandweerman!, mijn (brandweer)slang is (meter)slang!!! -
07 November 2006 - 18:36
Zussie:
Hoi setje,
Gaaf hoor jullie verhalen te lezen. Nu kunnen we jullie ook gewoon bellen, maar voor wie zijn dan de hoogste kosten?? Die Wes, gaat hij gewoon in Harmelen wonen enneh wel erg dicht bij ons, kan die lekker de babyfoon krijgen in 2007 haha. Wij gaan idd zaterdag naar Eddy maar daar treffen we vast meer lezers van deze site. We zullen aan jullie denken hoor, zitten jullie in een hostel in Australie, ik weet niet wat leuker is.... geef mij maar Eddy (of toch niet). En broertje je staat mooi op de foto hoor, de mannen zijn gewoon jaloers op ons Pouwenvet haha.
Veel liefs van je (schoon)zussie -
09 November 2006 - 19:07
Len En Piet:
Haai lekkertjes, Leuk om jullie verhaaltjes te lezen. Hoe was Hongkong?! Wel gaaf zeker. Hebben jullie al een auto gekocht? Foto's zijn leuk. Rob maak je ook nog ff een foto van jezelf in je GEILE zwembroekje, alvast bedankt (namens Lennard). Leuk joh! allemaal. Geniet ervan en pas goed op elkaaar. Dikke kus Len en Pietje -
11 November 2006 - 18:53
Anneloes:
Hey Rob en Mo!!
Leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te zien! Daar is ons kleine dorpje niks bij!! Maak nu even van de 5 minuten pauze (langer krijg ik niet van Robert de slavendrijver ;)gebruik om jullie een berichtje te schrijven!
Vanavond Eddy Walsh hier! Word vast heel gezellig!
Een dikke knuffel uit Harmelen
(ook van Sander en Robert!) -
13 November 2006 - 08:44
Cynt:
Liefjes !Wat gezellig dat jullie bij Sas in de hostel zitten/zaten. Ben jaloers!!!!!ZIjn jullie al in de bergen geweest? have Fun!!! Dikke liefs xxx -
20 November 2006 - 15:11
Frits En Marian:
Hoi lieve mensen,
We ontvangen steeds leuke berichten van jullie hoor. We gaan ervan uit dat het lukt met de auto.
Vertel eens wat meer over die hostels, hoe zien ze eruit, is het schoon e.d.
Frits en Marian