Byron Bay
Door: Monique Stelling
Blijf op de hoogte en volg Rob en Mo
21 November 2006 | Australië, Byron Bay
We zijn nu in Byron Bay. We hebben ondertussen hele mooie dingen gezien.
Weer bedankt voor alle berichtjes. Toppie!!
In Sydney hebben we overnacht in een lekker luxe hotel. Dat was niet gek voor een nachtje. Lekker douchen in een schone douche enzo. Heerlijk.
Daarna verder getrokken naar het oosten. We zijn door een aantal natuurparken gereden wat niet altijd al te best was voor onze uitlaat, want die lag er al bijna onderuit. Het was wel geweldig om te zien. Die parken zijn supermooi met al het wild wat er rondloopt. We hebben gelukkig al een paar levende kangaroos in het wild gezien. Echt gaaf. Die beesten zijn niet bang als je een meter voor ze neus gaat staan.
Onderweg ook veel mooie stranden gezien en lekkere strandwandelingen gemaakt.
Er lopen aardig grote (mega) hagedissen rond hier. Dat is af en toe wel even schrikken.
Rob heeft nog zijn surfkunsten proberen uit te voeren, maar dat moet nog even verbetert worden, maar dat komt goed als we in het Great Barrier Reef zijn.
We willen wel gaan duiken daar, want dat moet je tenslotte gedaan hebben als je daar bent.
Nou, mensen dit is even een klein berichtje, want ik zit eigenlijk even onverwacht op de PC. Volgende keer weer meer info. Foto's komen ook later.
Tot later allemaal!!
Rob en Mo
21 November 2006 - 10:24
Schapie:
Hey Rob, nog wild vleesschhh?? -
21 November 2006 - 11:36
Ruud & Bianca:
He Rob & Mo,
Echt leuk dat we zo een beetje met jullie mee kunnen reizen! Maar stiekum zijn we wel een beetje jaloers op jullie!
Geniet er lekker van en tot het volgende bericht!
Liefs Ruud & Bianca -
22 November 2006 - 13:05
Caro:
he schatjes,
het gaat goed dus daar aan de andere kant van de wereld.
En wij maar werken en stressen haha.
Verschil moet er wezen he haha.
Nou hier alles zn gangetje.
Lekker stappen elk weekend heb het weer helemaal te pakken haha
kuzz -
22 November 2006 - 18:08
Len En Piet:
Haai Mo en Rob,
Zo,zo Rob......Surfen??!!!MMMMMM Lekker sexcy hoor, in een surfpakje. Leuk om jullie verhalen te lezen! Alles nog goed met de auto of al pech onderweg gehad of ligt inmiddels de uitlaat er al af. Geniet van alle mooie dingen die nog komen gaan. Verlopig nog lekker genieten.
Veel liefs van:
Len en Pietje -
22 November 2006 - 23:58
Dianne:
Hey Monique en Robbert,
Echt super! Zo te lezen gaat het nog steeds goed daar. Ik ben jaloers! Ik heb van de week nog Nieuw Zeeland aan de lijn gehad (bijna om de hoek bij jullie) en dan nog eens jullie verhalen, dan verlang je echt wel terug naar de andere kant van de wereld! Ik ben zo benieuwd naar jullie foto's. Hebben jullie al veel mensen ontmoet? Missen jullie het regenachtige nederland al? Hier gaat alles prima. De drukke kerstdagen staan al bijna voor de deur, maar eerst sinterklaas vieren. Geniet ervan!!!!! -
23 November 2006 - 00:22
Dianne:
P.S
Een collega van mij is nu ook in Australie en als ik het zo lees reizen jullie achter elkaar aan. Hij gaat nu op safari op Fraser Island, het grootse zandeiland van
de wereld. Misschien ook iets waar jullie naartoe gaan? Of misschien een tip om in de lonely planet op te zoeken?
Groetjes dianne -
25 November 2006 - 09:33
Pa En Ma Pouw:
Leuke foto's zijn het weer, maar wie van jullie rijdt er altijd voorop?
Volgende keer wel een paar foto's waar mijn jochie op staat.
Heel veel plezier en doe voorzichtig. -
25 November 2006 - 11:11
Mr. Ford:
als ik zo die auto zie wordt het tijd voor een gezin, met een fietsenrek op de haak !!! -
25 November 2006 - 11:12
Een Klant:
Gefeliciteerd met het jubileum, jullie zijn precies een maand weg, today !!!! -
25 November 2006 - 11:45
Zus En Zo:
Ha setje,
Leuke foto's en niet te wijs hè met de wagen. Leuk jullie gisteren gesproken te hebben en veel plezier verder richting Brisbane.
Liefs -
25 November 2006 - 13:41
Anneloes:
He Rob en Mo!
Hele gave verhalen allemaal weer! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben! En Rob die hummer.. mocht je willen ;)
Groetjes van hier en ik blijf jullie volgen!
liefs, Loes -
25 November 2006 - 22:32
Leo:
Monique ik mis mijn wagen?? weet jij hier meer van ;-).......? -
30 November 2006 - 03:17
Caro:
he schatjes,
wat een mooie foto's!
Maarruh jullie zouden een autootje kopen.... maar dat is een grote geworden zeg pff. Rijd ie goed? Nog geen pech gehad?
Maar ja die andere auto is ook wel erg gaaf he haha.
Hier gaat alles goed, zit in de nachtdienst en is nu ff rustig hehe eindelijk.
Heb erg drukke nachten gehad hiervoor, dus nu ff wat rust is wel lekker haha.
Mis onze girlzz talk ook wel een beetje, maar ja via de mail kan het ook wel ff en over een paar maanden (snik snik) doen we het wel weer life haha
smak! -
30 November 2006 - 22:02
Lily En Ruud:
lang zal je leven in de gloria, in de gloriaaaaaaaaaaaaa.
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag monique
Laat je verwennen en hebben ze daar ook lekker gebak? Uiteraard Robbert gefeliciteerd met zijn lieve vriendin.
Kus Lily en Ruud